Reacties van leerlingen

Jan & Boris:

Mijn zoon (6 jaar) en ik zitten samen sinds een half jaar bij Cees op gitaarles. Het gaat erg relaxed en leuk. Cees kan goed afstemmen op het tempo en niveau (en soms ook speelsheid) van mijn zoontje die met 6 jaar nog erg jong is. Hij heeft ook een lesmethode uitgezocht die aansluit bij kinderen van deze leeftijd en waarbij de begeleiding (docent. ouder) een ander wijsje kan spelen waardoor het ook al direct leuk klinkt. Verder zorgt Cees voor veel afwisseling: even trommelen, dan weer wat noten schrijven, een stukje tokkelen of spelen. Mijn zoontje (om wie het eigenlijk gaat in dit verhaal) wordt zo op een leuke manier ‘bij de les gehouden’ en leert zo spelenderwijs elke les weer wat bij (en ik steek er ook nog een heleboel van op!). Kortom, Cees is ook veer heel jonge kinderen een fijne en bekwame docent!

van Buitenen:

Cees is een enthousiaste, inlevende leraar die het je steeds weer naar je zin wil maken en daarbij de rode draad in de les centraal stelt. In Cees zijn lessen is ruimte voor eigen inbreng waarop hij dan ook graag weet in te spelen. De lessen gaan vooral over wat jij als student wilt leren. Klassiek, Pop, Blues of Jazz, of het gaat om tabulatuur , noten lezen of leren improviseren, zolang je Cees duidelijk informeert wat jouw wensen zijn, stelt hij jouw lessen samen. Cees doceert op een rustige manier die je laat groeien in zelfvertrouwen, de positieve punten in je spel benoemt en je verbeterpunten prettig bewerkt. Ik ga altijd met een feestgevoel naar Austerlitz en kom er met inspiratie van terug.

Sebastiaan

Cees is heel erg aardig. Hij geeft goed les omdat hij heel goed laat zien hoe iets moet, bv hoe ik mijn vingers moet neerzetten. Hij kan heel goed uitleggen en hij luistert ook naar wat ik leuk vind. Bij Cees heb ik nooit het gevoel dat ik het niet goed doe; hij laat me zien hoe het juist wel moet. Groetjes Sebastian (9jaar)

LB

Cees is een gitaarleraar de niet wil laten horen hoe goed hij zelf kan spelen, maar naadloos aansluit bij jouw niveau, en jouw wensen. Hij gaat samen met je op zoek naar de benadering van de gitaar die het best bij je past, en stimuleert op die manier je creativiteit.

Hidde Wierda

Ik zit ook op les bij Cees. En ik heb het heel erg naar mijn zin. En hij geeft ook heel goed les, ik ben altijd blij als ik naar mijn gitaar les ga en hij is ook heel gezelig en hij wordt niet geirriteerd als je het per ongelijk fout doet. Ik vind het ook leuk als ik aan het spelen ben dat hij dan gaat mee doen dus ik ben heel tevreden met mijn lessen. gr. Hidde (9jaar)

jploosvanamstel

Iedere les is weer muzikaal plezier. Cees is een allround professional die werkt vanuit positieve feedback en dus benoemt wat je goed doet. Waarbij hij een goed evenwicht bewaart tussen de serieuze toon en ontspanning met humor. Ook als ik een keer niet voldoende heb kunnen oefenen valt er veel te leren tijdens de les.
Voor jong en oud, beginners en gevorderden een prima docent met enorme ervaring. Ook veel kennis van instrumenten. Dus mocht je net beginnen of aan een nieuw instrument toe zijn? Hij geeft goed advies over de aanschaf van je gitaar.

erikypema

Cees is een muzikale en pedagogische duizendpoot. Muzikaal omdat hij alle gitaarstijlen die ik wil kunnen bedenken beheerst en kan overbrengen. Pedagogisch omdat hij tijdens lessen in staat is het beste in je boven te halen (het kan altijd beter) en toch leuk weet te houden. Maar ook omdat hij je bij uitvoeringen laat weten dat het beter is dan je dacht (en vreesde) dat het was. Een prettige combinatie van kritisch en meelevend. Een echte leraar en een fijne gitaarmaat.

(foto: Frans van Hal)

(foto: Frans van Hal)